top of page

Stowe, Vermont

Keene
Residence

This unique project was completed for the Keene family in beautiful Stowe, Vermont. It is a combination of elegant living space joined with a custom auto barn created to house the client's spectacular vehicle collection. 

 

Local business owner, Dan Keene, enlisted the help of EHD to design this 3,700 square foot building set in the historic agricultural area of Stowe. The residence is two floors with a basement and screened porch. It is complete with a second floor master suite and loft area overlooking the cozy living area and fireplace below. The living space opens onto a screened porch connected to a delicately landscaped outdoor patio. The basement has a finished recreation area and home gym space. Both the residence and the auto barn have radiant heat floors built in.  

bottom of page